Απεβίωσε αιφνιδίως το βράδυ της Κυριακής ο 60χρονος βουλευτές του ΚΚΕ στην β\’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης Άγγελος Τζέκης. Σε ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ επισημαίνονται οι αγώνες του, ενώ εκφράζεται βαθιά θλίψη για το θάνατό του και απευθύνονται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 
Ενός λεπτού σιγή τήρησε το Κοινοβούλιο το πρωί της Δευτέρας, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ επισημαίνει: «Ο σύντροφος Άγγελος Τζέκης έγινε μέλος του Κόμματος το 1982, ήταν πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου και εργάστηκε στην ΚΥΔΕΠ και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε το Κόμμα από διάφορες θέσεις. Το 2000 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής του ΚΚΕ στη Β\’ Θεσσαλονίκης.
»Ως στέλεχος και ως βουλευτής του ΚΚΕ δούλεψε ακούραστα για την ισχυροποίηση του κόμματος, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των αγροτών, του λαού της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Τίμησε τον τίτλο του κομμουνιστή βουλευτή με σεμνότητα, μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια. Βρέθηκε πάντα δίπλα στους αγώνες, στα προβλήματα και στις αγωνίες των λαϊκών στρωμάτων, σε ολόκληρη τη Μακεδονία και όπου αλλού χρειάστηκε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook