Ο Φανούρης Γουνδουλάκης… χάλασε το σερί των βραβείων για τον Νταβίντ Τόρες αφού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό.

Ο 31χρονος μέσος άλλαξε τη ροή του ματς μετά την είσοδό του, βοηθώντας σημαντικά τον Πλατανιά να φτάσει στη σημαντική νίκη. Στο πρώτο γκολ κέρδισε το φάουλ, ενώ στο δεύτερο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Γιακουμάκη.

Μετά το τέλος του ματς παρέλαβε από τον μικρό Μανώλη Παπαδάκη το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP”, δίνοντας με τη σειρά του μία βυσσινί φανέλα της ομάδας του.

Όσον αφορά το σχόλιό του για το ματς είπε τα εξής:

«Είχαμε πάρα πολύ άγχος για το παιχνίδι αυτό, γιατί θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά και προχωράμε»

Για το βραβείο και για το πώς θα χαρακτήριζε την χρονιά για τον Πλατανιά και τον ίδιο: «Πρώτα απ’ όλα δεν πιστεύω στα προσωπικά βραβεία. Νομίζω ότι είναι μία προσπάθεια όλης της ομάδας και γενικά το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα και δεν εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή αν θα κερδίσει μία ομάδα ή αν θα χάσει. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, και ομαδική και προσωπική, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε ουσιαστικά ένα παιχνίδι ακόμα, στο οποίο, επειδή δεν ξέρουμε πως θα… κάτσουν τα άλλα αποτελέσματα, να είμαστε σοβαροί και αν χρειάζεται να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα να το διεκδικήσουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook