Σύζυγος γνωστής ηθοποιού και κόρης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και μεγάλων ομάδων της Α’ Εθνικής κατηγορίας, βρέθηκε μπλεγμένος σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος άνδρας, σύζυγος της ηθοποιού που έχει παίξει σε επιτυχημένα σίριαλ ιδιωτικών καναλιών, συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών, τα οποία βέβαια σκόπευαν να διακινήσουν στις πιάτσες των τοξικομανών τις Αθήνας.

Την οργανωμένη σπείρα των διακινητών εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Κέρκυρας, καθώς οι αστυνομικοί είχαν ακριβείς πληροφορίες για την δραστηριότητα της συμμορίας, αλλά και τον τρόπο που εισήγαγαν τα ναρκωτικά στην ελληνική επικράτεια.

Κλιμάκιο του Τμήματος Ναρκωτικών τις Κέρκυρας ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα, με τους αστυνομικούς να συνεργάζονται με τους συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής, προσφέροντας την απαραίτητη βοήθειά τους.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, στην κατοχή των τριών συλληφθέντων, ανάμεσα τους και ο σύζυγος της γνωστής τηλεοπτικής ηθοποιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4,5 κιλά ηρωίνης, 2.739 γραμμάρια κατεργασμένου χασίς τύπου “σοκολάτα” και το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ, το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από την εμπορία των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook