Χωρίς αγγειοχειρουργό έμεινε το νοσοκομείο Χανίων με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία της αγγειοχειρουργικής κλινικής.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Χαράλαμπος Δουλγεράκης η κλινική έμεινε χωρίς γιατρό λόγο της συνταξιοδότησης του γιατρού κ. Μάριου Μουστάρδα, ενώ ήδη η διοίκηση του νοσοκομείου έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες γαι την πλήρωση της κενής θέσης. Σημειώνεται πάντως οτι στη μονάδα υπήρχαν και 3 επίκουροι γιατροί των οποίων η σύμβαση έληξε με αποτέλεσμα πλέον η κλινική να μην λειτουργεί.

Ερωτηματικά δημιουργούνται πάντως από το γεγονός οτι κι ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου ήταν ενήμερη για την παραίτηση του κ. Μουστάρδα,  όπως τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος στο Flashnews.gr  από τον προηγούμενο Μάρτιο εντούτοις η θέση του αγγειοχειρουργού δεν έχει ακόμα πληρωθεί, ενώ δεν ζητήθηκε  από τον κ. Μουστάρδα ούτε η ανάκληση της παραίτησης του προκειμένου να μην μείνει χωρίς γιατρούς η κλινική θώρακος -αγγείων του νοσοκομείου Χανίων με ότι αυτό συνεπάγεται!

 

Flashnews.gr/Α.Γερακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook