Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) Ν.Ηρακλείου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 19 Απριλίου εκπαιδευτική ημερίδα, η οποία ήταν ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους και περιλάμβανε έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου και εμπορικές παρουσιάσεις.

Στα πλαίσια της ημερίδας έγιναν και 2 πολύ ενδιαφέρουσες επιμορφωτικές ομιλίες:

Ο Ψυχολόγος, Παιδοψυχολόγος (Ph.D), Παιδαγωγός, Δρ. Κουράκης Ιωσήφ, απευθυνόμενος σε γονείς και εκπαιδευτικούς, έκανε διάλεξη παιδαγωγικής ψυχολογίας με θέμα την αντιμετώπιση της Διάσπασης προσοχής και της Απροσεξίας, ενώ η Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής κ. Χαριστάκη Αγγελική, απευθυνόμενη σε εκπαιδευτικούς,  μίλησε για την προβληματική συμπεριφορά μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους εκδοτικούς οίκους και τους εξεταστικούς φορείς για τη συμμετοχή τους στην έκθεση, τους ομιλητές, τους χορηγούς (Βρετανικό Συμβούλιο, Longman-Pearson, MM Publications & Binary Logic για την κάλυψη εξόδων της ημερίδας και τις εκδόσεις Grivas για προσφορά τηλεόρασης 42’, η οποία έτυχε κατόπιν κλήρωσης  στα πλαίσια της ημερίδας στο μέλος μας κ. Ανδρουλάκη Μαρία) και βεβαίως τους συναδέλφους, οι οποίοι στήριξαν κι αυτή τη δράση του Συλλόγου μας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook