\”Είχαν ρημάξει στην κυριολεξία τα Ι.Χ αυτοκίνητα στην περιοχή του Ελαφονησίου δύο 25χρονοι \”ποντικοί\” από   τη Γαλλία οι οποίοι σε διάστημα 8 ημερών, είχαν διαπράξει 7 κλοπές  αφαιρώντας χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα (φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα κλπ) από το εσωτερικό τους.

Χθες το μεσημέρι  , ο 25χρονος Γάλλος, μετά από πληροφορίες τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, και πίαστηκε κυριολεκτικά στα πράσσα , τη στιγμή που είχε εισέλθει σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προσπαθώντας να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του. Πλεον οι αρχές αναζητούν τον συνεργάτη του 25χρονου που αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα επίσης με πληροφοριες των μπαράζ  των διαρρήξεων στα ενοικιαστικά αυτοκίνητα στην περιοχή,  αναγκασαν τους ιδιοκτήτες των ενοικιαστικών γραφείων αυτοκινήτων να ενημερώνουν του πελάτες τους οτι αν πηγαιναν σε αυτη την περιοχή , τα γραφεία δεν θα έφερναν καμία ευθύνη  σε περίπτωση που θα επεφταν θύματα κλοπης ή διάρρηξης του Ι.Χ τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook