Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και πιστό στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και, συγκεκριμένα, στην κίνηση ICAP Acts Green, το Κατάστημα Κρήτης της ICAP Group την Παρασκευή 10 Ιουνίου πραγματοποίησε περιβαλλοντική εξόρμηση με σκοπό τον καθαρισμό και τη φροντίδα της κεντρικής παραλίας των Ματάλων.

Η πρωτοβουλία προηγήθηκε του 3ήμερου festival “Matala 2011” και πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και υποστήριξη του Δήμου Φαιστού.

Αντίστοιχες περιβαλλοντικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα από το σύνολο των Καταστημάτων του Ομίλου της ICAP.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία σημαντική επένδυση από πλευράς του Ομίλου ICAP, δεδομένου ότι αφιερώθηκε μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα, γεγονός που διαφοροποιεί την κίνηση αυτή από άλλες παρόμοιες εταιρικές ενέργειες.

Ο κ. Ηλίας Αλεβίζος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ICAP Group, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι που κάνουμε τη φιλοσοφία μας πράξη και οργανώνουμε μία κίνηση προσφοράς προς το περιβάλλον και την κοινωνία σε μία εργάσιμη ημέρα, ιδίως όντας μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών της οποίας το αντικείμενο δραστηριότητας δεν είναι βλαπτικό προς το περιβάλλον.

Ειδικότερα, η ICAP Group με την κίνηση ICAP Acts Green έχει δημιουργήσει και ακολουθεί πιστά έναν Δεκάλογο περιβαλλοντικής συνείδησης. Στα πλαίσια αυτά, οργανώνει δύο φορές το χρόνο δραστηριότητες στοχεύοντας στο να μυήσει στην κοινωνική της ευαισθησία τόσο το σύνολο των εργαζομένων της όσο και τις οικογένειές τους.»

H ICAP Group –με €60 εκατομμύρια έσοδα για το 2010 και 1.200 εργαζομένους- είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Διαθέτει γραφεία σε 5 ελληνικές πόλεις, και ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία, στη Σερβία και στη Κύπρο. Η ICAP Group μετά την εξαγορά της από το SEEF Fund της Global Finance, της μεγαλύτερης εταιρείας ιδιωτικών κεφαλαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εξελίσσεται ταχέως σε έναν πολυσχιδή οργανισμό, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 μεγάλες κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting και People Solutions.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook