Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι,  λόγω συνέχισης των εργασιών  κοπής δέντρων – θάμνων , καθαρισμού τάφρου, τοποθέτησης πινακίδων και ασφαλτόστρωσης  επί του Β.Ο.Α.Κ. και συγκεκριμένα από Παχειά Άμμο έως Σητεία , και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας , κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 28/04/2015 έως και Παρασκευή 30/06/2015 και κατά τις ώρες 07.00 έως 18.00  ,  θα συνεχιστούν τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα ως ακολούθως :

α) Κατά τις εργασίες κοπής δέντρων – θάμνων , καθαρισμό τάφρων και τοποθέτησης πινακίδων επί του Β.Ο.Α.Κ. οι οδηγοί των διερχόμενων  οχημάτων προς την ίδια κατεύθυνση εκτέλεσης των έργων να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή , να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα σήμανση των εκτελουμένων έργων και στα σημεία που παρατηρείται στενότητα του οδοστρώματος να κινούνται με μειωμένη ταχύτητα.

Η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας θα διεξάγεται κανονικά .

β) Κατά την εκτέλεση των εργασιών ασφαλτόστρωσης η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής από τη μια λωρίδα κυκλοφορίας επειδή απαιτείται ο αποκλεισμός του ενός ρεύματος κυκλοφορίας της οδού .

Η ρύθμιση της εναλλάξ κυκλοφορίας θα γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό της αναδόχου εταιρείας .  

Οι χρήστες του παραπάνω  Οδικού Δικτύου, παρακαλούνται να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με μικρές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και του ειδικευμένου προσωπικού που θα διατεθεί από τον ανάδοχο για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook