​Εκείνος είναι 103 ετών και εκείνη 91. Ένα ζευγάρι Βρετανών αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου φέτος το καλοκαίρι, μετά από 27 χρόνια σχέσης!

Ο Τζορτζ Κίρμπυ και η σύντροφός του Ντορίν Λάκι, από το Ανατολικό Σάσεξ, θα παντρευτούν τον Ιούνιο, σπάζοντας έτσι το παγκόσμιο ρεκόρ των γηραιότερων νεόνυμφων!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1988, λίγο καιρό αφότου ο Τζορτζ πήρε διαζύγιο με τη γυναίκα του και ενώ η Ντορίν είχε χάσει τον σύζυγό της πριν από τρία χρόνια. Ο Τζορτζ έκανε πρόταση στην Ντορίν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έπειτα από πίεση των παιδιών τους – το ζευγάρι έχει 7 παιδιά, 15 εγγόνια και 7 δισέγγονα! 

«Δεν έπεσα στα γόνατα όταν της έκανα πρόταση γάμου, γιατί δε νομίζω να μπορούσα να σηκωθώ ξανά», είπε με χιούμορ ο Τζορτζ και συμπλήρωσε: «Υποθέτω, ότι ήρθε η ώρα. Πραγματικά δε νιώθω την ηλικία μου, η Ντορίν με κρατάει νέο».

Η Ντορίν, τώρα, πανευτυχής, ψάχνει να βρει το κατάλληλο φόρεμα που θα βάλει στην τελετή. «Είμαι αρκετά κοντή, και είναι δύσκολο να βρεις κάτι για κοντούς. Επομένως θα πρέπει να ρίξω μια ματιά να δω τι υπάρχει», είπε. 

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε έκπληκτη, όταν πληροφορήθηκε ότι πρόκειται να σπάσουν το ρεκόρ των γηραιότερων νεόνυμφων. «Δεν πίστευα ότι ήταν πιθανό, γιατί ακούς για τόσους ανθρώπους που ζουν μέχρι τα 90 και τα 100 σήμερα. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είμαστε οι μοναδικοί», σημείωσε. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook