Ένα αγοράκι 2 ετών από την Αριζόνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση αφού αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με όπλο το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία ήταν τυλιγμένο στα σεντόνια του κρεβατιού. 

Το ατύχημα συνέβη την βράδυ της Πέμπτης όταν το 2χρονο αγοράκι και ο 7χρονος αδελφός του βρίσκονταν στο σπίτι τους,  όπου τα πρόσεχε η γιαγιά τους και η θεία τους.

Η θείας τους έπλενε τα πιάτα στη κουζίνα όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε, σύμφωνα με την κλήση που έγινε στην αστυνομία. 

«Το μωρό μου, ο ανιψιός μου, πυροβολήθηκε στο πρόσωπο με ένα όπλο», είπε η θεία στον αστυνομικό που έλαβε την κλήση. Μάλιστα όταν ο ίδιος την ρώτησε ποιος τον πυροβόλησε εκείνη απάντησε: «Αυτός το έκανε». 

Η θεία, που το όνομα της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, στην συνέχεια οδηγήθηκε στις αρχές και περιέγραψε πως το αγοράκι αναπνέει με δυσκολία.

«Η μητέρα μου τον κρατάει… μόλις που αναπνέει», είπε η θεία του 

Σύμφωνα με την αστυνομία το αγοράκι έπαιζε στο δωμάτιο των γονιών του, όταν βρήκε το όπλο του πατέρα του, ο οποίος δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. 

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι η σφαίρα πέρασε από το μάγουλό του και βγήκε από το κεφάλι του. Μάλιστα αφαιρέθηκε ένα τμήμα από το κρανίο του.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει τον πατέρα ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook