Οι ανήλικοι είχαν αποφασίσει να «κλεφτούν» παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειας ρτης 12χρονης επίδοξης νύφης – Πώς οργανώθηκε το… σχέδιο «απαγωγής» της

Ακόμη και η… γιαγιά συμμετείχε στην απαγωγή ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις 12 χρόνων που διέπραξε μια ολόκληρη οικογένεια τσιγγάνων σε συνοικία των Τρικάλων, με σκοπό να την παντρέψει με έναν 18χρονο γόνο της. Φυσικά, όλα δείχνουν ότι η ανήλικη συναινεί στο γάμο, αλλά διαφωνεί η δική της οικογένεια.

Ο ερωτοχτυπημένος 18χρονος έφτασε στα Τρίκαλα από την Θεσσαλονίκη πριν από δυο εβδομάδες, για να οργανώσει την αρπαγή της εκλεκτής της καρδιάς του με την οποία είχε συμφωνήσει να «κλεφτούν», παρά τις αντιρρήσεις που έφεραν ο πατέρας και τα δυο αδέλφια της 12χρονης επίδοξης νύφης.  

Η… έμπειρη γιαγιά του 18χρονου ανέλαβε να οργανώσει την απαγωγή στην οποία συμμετείχαν ως συνεργοί η αδελφή και ο εξάδελφος του… γαμπρού, στην αγκαλιά του οποίου βρέθηκε χωρίς δυσκολία η 12χρονη. Η οικογένειά της, όμως, κατήγγειλε την απαγωγή στην Ασφάλεια Τρικάλων, που αναζητά τους δράστες και την ανήλικη «πέτρα του σκανδάλου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook