Κάνοντας… περίπατο οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πέρασαν στην β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Οι νεαροί πολίστες του Γιώργου Φραγκέδη στα παιχνίδια της α’ φάσης που έγινε στο κολυμβητήριο Νίκαιας δεν είχαν ουσιαστικά αντίπαλο και σημειώνοντας μόνο νίκες πήραν το… εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μπορεί το ξεκίνημα να ήταν η νίκη χωρίς αγώνα με το Περιστέρι αλλά στην ουσία και τα υπόλοιπα παιχνίδια κατέληξαν εύκολα στους Μίνι Παίδες του ΝΟΧ αφού υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα τους οι Νηρέας Χαλανδρίου (16-2), Νηρέας Γέρακα (10-1) και Ιωνικός Νικαίας (13-1).

Όπως δηλώνει ο προπονητής του ΝΟΧ, Γιώργος Φραγκέδης: «Πιστεύω ότι αυτός ο όμιλος ήταν εύκολος. Φάνηκε μέσα από τα παιχνίδια πως η κλήρωση ήταν αρκετά καλή για μας. Τώρα, τα παιδιά θα προσπαθήσουν, κάνοντας προπόνηση πρωί και απόγευμα για τις επόμενες 2,5 εβδομάδες, να προετοιμαστούν για τη β φάση που θα διεξαχθεί 8-10 Ιουλίου. Πιστεύω ότι αν και πάλι μπορούμε να έχουμε καλή κλήρωση και φυσικά πιάσουμε τα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα θα συνεχίσει και στο υπόλοιπο πρωτάθλημα σε αυτούς τους ρυθμούς. Στη Νίκαια, ήμασταν καλοί, δείξαμε καλά στοιχεία και αυτό είναι ευχάριστο».

Τα παιχνίδια του Ν.Ο. Χανίων:
1η αγωνιστική:
Περιστέρι-Ν.Ο. Χανίων 0-5 α.α.
2η αγωνιστική:
Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Χαλανδρίου 16-2 (4 Κουμπατίδης, 4 Πελέσης, 2 Μπιτσάκης, 2 Μανιουδάκης, 2 Γκάσεφ, 1 Βολτυράκης, 1 Τζουβαδάκης)
3η αγωνιστική:
Νηρέας Γέρακα-Ν.Ο. Χανίων 1-10 (5 Πελέσης, 2 Σταματάκης, 1 Γιαννουδάκης, 1 Κουμπατίδης, 1 Μαλινάκης)
4η αγωνιστική:
ρεπό
5η αγωνιστική
: Ν.Ο. Χανίων-Ιωνικός Νικαίας 13-1 (4 Πελέσης, 2 Βολτυράκης, 2 Σταματάκης, 1 Κουνάκης, 1 Μανιουδάκης, 1 Κουμπατίδης, 1 Γκάσεφ, 1 Παπαμανωλιουδάκης).

Πέρα από το ΝΟΧ την πρόκριση στην β’ φάση, που θα διεξαχθεί 8-10 Ιουλίου, πήραν και οι Νηρέας Γέρακα (2ος) και Ιωνικός Νικαίας (3ος).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook