Μέσα στο βαρύ πένθος της, η οικογένεια της άτυχης Χρυσής Κουδουμαλιωτάκη Κλεισαρχάκη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν από 6 ημέρες, στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν πλάι στη 43χρονη και την οικογένειά της.

Η απώλεια της 43χρονης μητέρας δυο παιδιών, βύθισε στο πένθος την αστυνομία στην Κρήτη, καθώς ήταν σύζυγος στελέχους της Άμεσης Δράσης του Ηρακλείου και αδελφή αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Η Χρυσή είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι στα μέσα Απριλίου, σε τροχαίο όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι που οδηγούσε ανήλικος γιος συνταξιούχου αστυνομικού.

Η 43χρονη είχε μεταφερθεί και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Δυστυχώς όμως, η Χρυσή δεν τα κατάφερε.

Η οικογένειά της νοιώθωντας την ανάγκη να εκφράσει ένα δημόσιο ευχαριστώ, έδωσε την παρακάτω επιστολή:

Η οικογένεια της Χρυσής Κουδουμαλιωτάκη Κλεισαρχάκη επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και ολόψυχα όλους τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους που στάθηκαν στο πλευρό μας τη δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, κόρης και αδελφής.

Πρώτα απ όλα έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζέλειου νοσοκομείου που κατέθεσαν κάθε επιστημονική και ανθρώπινη προσπάθεια, στη μάχη που έδωσε η Χρυσή για να κρατηθεί στη ζωή. Στάθηκαν στο πλευρό το δικό της και το δικό μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσπάθεια τους.

Ευχαριστούμε  από τα βάθη της ψυχής μας όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας. Συγγενείς, φίλους και όλο τον κόσμο που βρέθηκαν κοντά μας τις δύσκολες αυτές και πολύ οδυνηρές στιγμές για κάθε άνθρωπο ιδίως όταν έρχονται τόσο πρόωρα και άδικα όσο οι συνθήκες που μας στέρησαν την παρουσία της Χρυσής  από τη ζωή μας. Η παρουσία σας δίπλα μας ήταν πολύτιμη. Μας έδωσε ελπίδα, δύναμη και παρηγοριά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook