Ο αντίπαλός του στον “τελικό” Μινώταυρος, ο… γείτονας Ποσειδών Τσικαλαριών κι ο Αστέρας Χαλέπας συγχαίρουν με ανακοινώσεις τους τον Άρη Σούδας για το πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν ακόμα η Κορωνίδα, τα Κεραμειά και η Παλαιόχωρα.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Μινώταυρος:

Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι του Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών ευχαριστούν το Δ.Σ. του Άρη Σούδας για την άψογη φιλοξενία, συγχαίρουν την διοίκηση και τους παίχτες του Άρη Σούδας για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχονται καλή επιτυχία στα Μπαράζ Ανόδου.

Ποσειδών Τσικαλαριών:

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Τσικαλαριών εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Άρη Σούδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία και του εύχονται κάθε επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Αστέρας Χαλέπας:

Ο Α.Π.Σ. Αστέρας Χαλέπας συγχαίρει την ομάδα του Άρη Σούδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΧ και του εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Κορωνίδα:

Το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ.Α ΚΟΡΩΝΙΣ συγχαίρουν το φίλο σωματείο του Άρη Σούδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του εύχονται καλή επιτυχία στα μπαράζ που ακολουθούν.

Κεραμειά:

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κεραμειά συγχαίρουν τον άξιο πρωταθλητή Χανίων, Άρη Σούδας και εύχονται καλή επιτυχία στα play-off ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Πέρα από τα όσα συνέβησαν πριν και μετά τα μεταξύ μας παιχνίδια, μας συνδέει όλους η ευγενής άμιλλα και η αναγνώριση του αντιπάλου.

Συγχαρητήρια για τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Χανίων.

Παλαιόχωρα:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παλαιόχωρας συγχαίρει τον Άρη Σούδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία και του εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook