Απορριπτική είναι η απάντηση του ΚΚΕ στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στη Βουλή για τη διενέργεια δημοψηφίσματος με στόχο αλλαγές στο Σύνταγμα.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει ότι \”με παλιούς εκβιασμούς και νέες παγίδες ξεκίνησε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος\” και προσθέτει ότι \”με όποιο τρόπο και αν πλασάρει η κυβέρνηση το δημοψήφισμα-παγίδα που ετοιμάζει, ο λαός δεν πρέπει να εξαπατηθεί. Η απάντηση πρέπει να είναι οργάνωση, συμπόρευση με το ΚΚΕ και εκλογές, για να αποκρουστεί και να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική\”.

Επικοινωνιακό τρικ θεωρεί ο Συνασπισμός την εξαγγελία της κυβέρνησης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος το φθινόπωρο, με στόχο αλλαγές στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΝ, \”κανένα επικοινωνιακό τρικ γύρω από δημοψηφίσματα δεν μπορεί να κρύψει το πραγματικό έλλειμμα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης και της πολιτικής της. Πρόκειται για μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, από μια κυβέρνηση που καταρρέει και νομίζει ότι έτσι θα αποδράσει από την εφιαλτική πραγματικότητα που γεννά το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα\”.

 

PROTO THEMA

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook