To όνομα Σάρλοτ «εκθρόνισε» σήμερα το όνομα Άλις που αποτελούσε μέχρι πρότινος το «φαβορί» όπως τουλάχιστον προέβλεπαν τα γραφεία των στοιχημάτων σχετικά με το όνομα που θα επιλέξουν Κέιτ και Ουίλιαμ για τη νεογέννητη κορούλα τους.

Η Βρετανία άλλωστε ανυπομονεί, μία ημέρα μετά τη γέννηση της μικρής, να μάθει την επιλογή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Και ενώ οι ευτυχισμένοι γονείς πέρασαν την πρώτη τους νύχτα μαζί με τα δύο τους παιδιά στο παλάτι του Κένσιγκτον, οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν για το όνομα της μικρής.

«Επικρατεί μία τρέλα» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του γραφείου στοιχημάτων Ladbrokes, Τζέσικα Μπριτζ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η «υστερία» που επικρατεί είναι μεγαλύτερη από εκείνη σχετικά με το αν το δεύτερο παιδί της Κέιτ και του Ουίλιαμ ήταν κορίτσι ή αγόρι.

Σύμφωνα με τους ειδήμονες του στοιχήματος, η πριγκίπισσα του Κέμπριτζ αναμένεται να ονομαστεί Σάρλοτ, με απόδοση 3/1.

Το όνομα Σάρλοτ ακολουθεί το Άλις με 4/1, έπειτα το Βικτόρια 5/1 και κατόπιν το Ολίβια με 6/1.

Το Ελισάβετ, το όνομα της βασίλισσας και πρόγιαγιάς της μικρής, παραμένει μεταξύ των δημοφιλέστερων στις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων με 7/1.

Το όνομα Νταϊάνα, της μητέρας του Ουίλιαμ, ακολουθεί ενώ τον κατάλογο των “φαβορί” συμπληρώνουν τα ονόματα Αλεξάνδρα, Μαίρη, Γκρέις, Άμπιγκεϊλ και Μαρία.

Τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας είχαν ήδη ζημίες ύψους 675.000 ευρώ καθώς κατέβαλαν το ποσό αυτό σε όσους στοιχημάτισαν- και τελικά κέρδισαν- ότι το παιδί θα είναι κορίτσι.

Αν η χώρα ελπίζει ότι ακόμα και σήμερα θα γίνει η αποκάλυψη του ονόματος, το πιθανότερο θα πρέπει να περιμένει. Χρειάστηκε να περάσει μία εβδομάδα προκειμένου να μάθουμε το όνομα του Ουίλιαμ και ένας μήνας για το όνομα του πατέρα του, του πρίγκιπα Καρόλου. Η 33χρονη Κέιτ και ο 32χρονος Ουίλιαμ αποφάσισαν δύο ημέρες μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιου τους, που γεννήθηκε την 22α Ιουλίου του 2013, να αποκαλύψουν το όνομά του, Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook