Με ικανοποίηση διάβασα στην απάντηση του Δήμου Χανίων, αναφορικά με τις επισημάνσεις του Flashnews.gr  για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο Ακρωτήρι Χανίων, πως αυτό λειτουργεί κανονικά και θα λειτουργεί μέχρι τις 11 Ιουνίου.

Μόνο που δεν απαντήθηκε το ερώτημα για τον λόγο που η πρόσφατη εκπαιδευτική ημέρα κυκλοφοριακής αγωγής έγινε στους Αγίους Αποστόλους και όχι στον “φυσικό χώρο” του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Δεν πειράζει αυτό είναι το λιγότερο. Το σημαντικό είναι πως στο Πάρκο εκπαιδεύονται παιδιά, όπως διαβεβαιώνει ο Δήμος Χανίων.

Και μια ακόμη απορία. Τι θα γίνει μετά τις 11 Ιουνίου; 

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Δήμου Χανίων

“Σε απάντηση της δημοσίευσης του ειδησεογραφικού σας portal, που αναρτήθηκε στις   4.5.2015, στη στήλη Παραπολιτικά, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων θεωρεί απαραίτητο να ενημερώσει τόσο τον αρθρογράφο του δημοσιεύματος όσο και κάθε ενδιαφερόμενο για τα εξής:

“Όπως σωστά επισημάνθηκε στο συγκεκριμένο άρθρο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής- που βρίσκεται στο Καμπάνι και ανήκει στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας- είναι σε άριστη κατάσταση, αφού έχουν γίνει όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου.

Το Πάρκο όμως δεν είναι καθόλου “ξεχασμένο ”. Αντίθετα αυτό λειτουργεί καθημερινά, στο πλαίσιο του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής, που πραγματοποιείται σε παιδιά Α/βάθμιας εκπαίδευσης από όλο το Νομό Χανίων και από το Ρέθυμνο, για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα από Τρίτη έως και Παρασκευή.

Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί 27 Τμήματα σχολείων, ενώ το Πάρκο θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι τις 11 Ιουνίου 2015, οπότε και θα επισκεφθούν τη συγκεκριμένη δομή 22 ακόμη Τμήματα σχολείων”.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook