Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας περιέγραψαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας, στην επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Αννυ από τον πατέρα της. Χαρακτηριστικό του ειδεχθούς του εγκλήματος είναι το γεγονός ότι οι αξιωματικοί έδιωξαν τις κάμερες από την αίθουσα πριν προχωρήσουν στις περιγραφές. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η μητέρα γνώριζε για την χαμό της κόρης της, λένε οι αστυνομικοί.

Οι Αρχές μιλούν για ένα ειδεχθές και πρωτόγνωρο έγκλημα τόσο για τα ελληνικά δεδομένα όσο και σε διεθνές επίπεδο, με δράστη τον 27χρονο πατέρα του μικρού κοριτσιού, ο οποίος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις μετά τον θάνατο του παιδιού.

Ο ίδιος λέει ότι βρήκε το παιδί νεκρό, αλλά δεν παραδέχεται ότι το σκότωσε ο ίδιος.

Οι λεπτομέρειες της φρίκης

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, βρέθηκε αίμα της τετράχρονης, αλλά και του 27χρονου σε διάφορα σημεία του υπόγειου διαμερίσματος επί της Μιχαήλ Βόδα, καθώς σε πολλά αντικείμενα όπως σε σεντόνια, παπλώματα, μαχαίρι κλπ.

Ο δράστης παραδέχθηκε ότι μετά το έγκλημα πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του παιδιού για 55 ευρώ σε έναν υπήκοο Ρουμανίας, ενώ περιγράφοντας το έγκλημα είπε ότι είχε βάλει πετσέτες στα τζάμια του υπόγειου διαμερίσματος, για να μην φαίνονται οι υδρατμοί από το βράσιμο των μελών του κοριτσιού.

Το άτυχο κορίτσι έφτασε στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε ζούσε στην Βουλγαρία με τον παππού του και τη γιαγιά του.

Ο δράστης παραδέχτηκε ότι αφότου ήρθε το κορίτσι στην Ελλάδα, το κακοποιούσε χτυπώντας το και χρησιμοποιώντας κρύο νερό, για να το κάνει μπάνιο. Στα κλάμματα και τις φωνές του παιδιού κανείς από την πολυκατοικία δυστυχώς δεν αντέδρασε.

Το έγκλημα έγινε μεταξύ 8-9 Απριλίου μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα, όπου διέμενε ο πατέρας της 4χρονης. Η σορός του άτυχου κοριτσιού «εξαφανίστηκε με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο», γεγονός που όπως τόνισε η Αστυνομία «καθιστά αδύνατη την ανεύρεσή της». 

Ο δράστης στην απολογία του επέμεινε ότι βρήκε το παιδί νεκρό νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και ότι μετά από κάποια ώρα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει. 

Αφού κατάλαβε τι είχε κάνει, άρχισε το διαμελισμό και το βράσιμο των μελών του παιδιού. Τα τελευταία κόμματια τα πέταξε την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση είναι φίλος του δράστη, που ζει στην Βουλγαρία, ο οποίος αποκάλυψε και τις περιγραφές της αποτρόπαιας πράξης του παιδοκτόνου στους αστυνομικούς.  

Στο πρόσωπο αυτό ο δράστης έλεγε ότι το παιδί το πήρε ο Θεός.

Κατά την διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων οι Αρχές ζήτησαν από τις κάμερες να βγουν από το χώρο προκειμένου να γίνουν πιο λεπτομερείς περιγραφές του εγκλήματος.

Οι γονείς της τετράχρονης οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ πολίτες στη θέα του δράστη επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Ο 27χρονος δεν ζήτησε προσθεσμία, οπότε θα απολογηθεί άμεσα, ενώ η 25χρονη μητέρα αναμένεται να απολογηθεί στις 7 Μαΐου.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook