Στην Ιεράπετρα θα μεταβεί την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 το πρωί ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Νίκος Ηγουμενίδης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Δήμαρχο, φορείς της τοπικής κοινωνίας, στελέχη και Δ/νσεις του νοσοκομείου, σωματεία εργαζομένων, για να συζητήσουν από κοινού προβλήματα και να εξετασθούν προτάσεις  που αφορούν στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην περιοχή.

Συγκεκριμένα:

Στις 10.00 π.μ. ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Νίκος Ηγουμενίδης θα έχει συνάντηση στοπ Δημο Ιεράπετρας με τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και την Επιτροπή Υγείας του Δήμου.
Στις 10.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας και θα συναντηθεί με τις Διευθύνσεις Ιατρικής, Νοσηλευτικής και της Διοικητικής Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τμήματα και κλινικές του νοσοκομείου.
Στις 11.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, την Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας και με ελεύθερη συμμετοχή κάθε ενδιαφερομένου πολίτη ή φορέα που επιθυμεί. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook