Το Σάββατο (09/05) ο Κισσαμικός θα πραγματοποιήσει την φιέστα του, για την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική και την άνοδο στη Football League.

Πριν την κορύφωση των εορτασμών και την απονομή του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Κισσαμικός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με μία από τις ομάδες που διεκδίκησαν τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΧ, τον Πανακρωτηριακό.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Ήρθε η ώρα για να πανηγυρίσουμε με… κάθε επισημότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την ιστορική άνοδο στη Football League. 

Το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την γιορτή της για το πρωτάθλημα που κατέκτησε, δίνοντας φιλικό παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, ομάδα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, που διεκδίκησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο.

Μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα θα κορυφωθούν οι εορτασμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα πραγματοποιηθεί η απονομή του πρωταθλήματος. 

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να χειροκροτήσουμε τους πρωταθλητές που οδήγησαν το “δελφίνι” στα… βαθιά νερά των επαγγελματικών κατηγοριών!

Η προπόνηση της Τρίτης:

Όσον αφορά την προπόνηση της Τρίτης η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, που μετράνε… αντίστροφα για την ολοκλήρωση της σεζόν. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας “5-2” και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. 

Την Τετάρτη δόθηκε ρεπό από το τεχνικό επιτελείο και η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι το απόγευμα της Πέμπτης (07/05).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook