Το γερμανικό κανάλι βρέθηκε στην Ελλάδα και το Ηράκλειο όπου έκανε μια σύγκριση με το τι περνάει η χώρα μας αλλά και ο ΟΦΗ. Και βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του ΟΦΗ αφού για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται ότι ο σύλλογος παραμένει γνωστός σε όλη την Ευρώπη και φυσικά είναι ο απόλυτος αθλητικός πρεσβευτής της Κρήτης.

Στην κάμερα του γερμανικού καναλιού, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, μιλούν ο Μανώλης Χαχλιούτης ένας άνθρωπος πραγματικός εργάτης του ΟΦΗ που βρίσκεται στον σύλλογο για περισσότερες από δύο δεκαετίες, όπως και ο Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Σπυριδάκης αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μαρής.

Οι Γερμανοί κάνουν εκτενή αναφορά στην οικονομική κρίση – την οποία χαρακτηρίζουν ως έναν από τους λόγους της πτώσης του ΟΦΗ ενώ το κανάλι επισκέπτεται την περιοχή των Καμινίων προβάλοντας τα σχετικά πλάνα.

O Mανώλης Χαχλιούτης λέει, δείχνοντας τα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ» πως «εδώ είναι τα αποδυτήρια της επαγγελματικής ομάδας και πως έχουν μετατραπεί. Την μια στιγμή υπήρχε ζωντάνια και τώρα όλα είναι νεκρά».

Δείτε το video του ZDF

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook