Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του εγκλήματος της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο τον πατέρα της, η κυρία Μαρία Καλογεροπούλου, ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ, προχώρησε σε μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη δίνοντας νέες διαστάσεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Η κυρία Καλογεροπούλου σε παρέμβασή της στο Mega είπε πως η ίδια παρακολουθούσε επί τρία χρόνια το ζευγάρι στον ΟΚΑΝΑ -καθώς και οι δυο τους ήταν εξαρτημένοι από ναρκωτικά- και είχε ενημερώσει τις αρχές για την περίπτωση της Άννυ. 

Ωστόσο, όπως είπε, δεν έκανε κανείς τίποτα. «Εγώ προσωπικά είχα πάει τέσσερις φορές στον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας κύριο Σκανδάλακη και είχα ζητήσει να πάρουν από αυτούς τους γονείς την επιμέλεια του παιδιού. Όμως δεν έκανε κάτι» τόνισε η κυρία Καλογεροπούλου.  

Επίσης η ψυχίατρος αποκάλυψε ότι ο πατέρας – δολοφόνος πάσχει από διπολική διαταραχή και δεν ακολουθούσε την αγωγή που έπρεπε, καθώς δεν έπαιρνε τα χάπια του και δεν έκανε θεραπεία.

Η κυρία Καλογεροπούλου ανέφερε ότι οι δυο τους σταμάτησαν εδώ και ένα τρίμηνο να την επισκέπτονται στον ΟΚΑΝΑ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, αν γνώριζε πως ήθελαν να φέρουν το παιδί στην Ελλάδα, «θα έκανα τα πάντα για να αποτρέψω κάτι τέτοιο», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά στο γιατί είχε καταθέσει ενστάσεις ώστε να απομακρυνθεί το παιδί από το ζευγάρι, αποκάλυψε ότι ο πατέρας χτυπούσε επανηλλειμένα τη μικρή του κόρη. 

«Η μητέρα ήθελε το παιδάκι, αλλά να το μεγαλώνουν άλλοι και να το βλέπει όποτε θέλει», δήλωσε για τη σχέση της Αννυ με την μητέρα της και ανέφερε: «Απορώ πώς επέτρεψε η μητέρα να έρθει το παιδί στην Ελλάδα»…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook