Τις εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης του Περιφερειακού Ιατρείου Γωνιών, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Το έργο, προϋπολογισμού 24.000 €, περιλαμβάνει εργασίες μονώσεων, χρωματισμών, κλπ, εργασίες απαραίτητες αφού οι φθορές του χρόνου είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο κτίριο.

Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του τόνισε: «Με γρήγορους ρυθμούς όπως διαπιστώσαμε, προχωράνε οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούμε στο ιατρείο των Γωνιών.

Ένα ιατρείο που καλύπτει μια μεγάλη περιοχή και προσφέρει πρωτοβάθμιες υπηρεσίας υγείας σε κατοίκους απομακρυσμένων από την πόλη περιοχών. Όπως είναι γνωστό, προσπαθούμε ως Δημοτική Αρχή να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης για την ενδοχώρα του Δήμου μας και βασικό στοιχείο για να το  επιτύχουμε αυτό, είναι να έχουμε σωστές υποδομές στους οικισμούς του Μαλεβιζίου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια κι είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι, αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες των Γωνιών και των γύρω οικισμών, σύντομα θα απολαμβάνουν ένα ιατρείο σύγχρονο και λειτουργικό.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική υποστήριξή του, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, που για μια ακόμα φορά πέτυχαν ένα άριστο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook