Την Κυριακή 10 Μαΐου στις 11:30 τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του “Ποταμιού” , Χάρης Θεοχάρης και Σπύρος Δανέλλης καθώς και ο σκηνοθέτης-παραγωγός και αρθρογράφος για ζητήματα Ευρωζώνης Γιάννης Κουτσομύτης θα συναντηθούν με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης στα γραφεία τους. 

Στις 12:30 στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, στο CAFE BREW HOUSE 1ος όροφος (δίπλα στο ΚΑΜ)  θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με τους Χάρη Θεοχάρη, Σπύρο Δανέλλη, Γιάννη Κουτσομύτη και εθελοντές και φίλους του Ποταμιού. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “με αυτό τον τρόπο και με παράλληλες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα το ΠΟΤΑΜΙ τιμά την ημέρα της Ευρώπης. Όχι με ξύλινα λόγια, ούτε με βαρετές τελετές αλλά με συζήτηση με τους ενεργούς πολίτες, με τους εκπροσώπους της πραγματικής Ελλάδας.

Τολμάμε να χαράξουμε πορεία διότι εμείς γνωρίζουμε τι δεν πάει καλά στη χώρα μας.

Συγκρουόμαστε με την παραδοσιακή Δεξιά και την ιδεοληπτική Αριστερά διότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα εύκολα λόγια και να κάνουμε τομές.

Χτίζουμε ένα νέο κόμμα χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και αγκυλώσεις. Από κάτω προς τα πάνω κι όχι από τα σαλόνια ή τις συντεχνίες.
Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης και της Ελλάδας. Διότι είμαστε η πραγματική πλειοψηφία.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook