Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο τριαθλητικός σύλλογος Άνεμος Χανίων στον Πανελλήνιο αγώνα τριάθλου ALMIRA MAN, που διεξήχθη 2 και 3 Μαΐου στην Παραλία Κατερίνης.

Ο “Άνεμος” συμμετείχε με 10 αθλητές και μία αθλήτρια, έχοντας την πολυπληθέστερη συμμετοχή από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και η συγκομιδή ήταν 3 χρυσά μετάλλια κι ένα ασημένιο.

Η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαΐου ο τριαθλητικός σύλλογος Άνεμος Χανίων έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στον Πανελλήνιο αγώνα τριάθλου ΑLMIRA ΜΑΝ που διεξήχθη στην Παραλία της Κατερίνης. Ο αγώνας περιλάμβανε δύο αποστάσεις το Αlmira Fast με κολύμπι 750 μέτρων, ποδήλατο 21 χλμ και τρέξιμο 4,4 χιλμ και το Αlmira Half με 1900 μέτρα κολύμπι ,ποδήλατο 90 χλμ και τρέξιμο 21 χλμ.

Την Χανιώτικη αποστολή αποτελούσαν:

Συντζανάκη Νάντια, Κόρακας Κώστας, Ρουμελιωτάκης Μάνος, Κτιστάκης Γιάννης, Μουσκουντάκης Μιχάλης, Βιζυράκης Μανούσος, Φραγκιουδάκης Γιώργος, Αντωνόπουλος Αλεξ, Αλιφέρης Δημήτρης, Κυριάκος Κυριάκος και Γιανέλης Γιάννης.

Τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου ήταν πραγματικά εντυπωσιακά τόσο στο fast όσο και στο half. Συγκεκριμένα κέρδισαν 3 χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο έχοντας μάλιστα και την πολυπληθέστερη συμμετοχή από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Τα χρυσά μετάλλια ήρθαν από την αθλήτρια του Ανέμου Νάντια Συντζανάκη στην κατηγορία γυναικών στο ALMIRA HALF με τον εντυπωσιακό χρόνο 4 ώρες και 43 λεπτά δείχνοντας για άλλη μια φορά την εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται φέτος. Τα δύο άλλα χρυσά μετάλλια τα κέρδισαν ο Μανούσος Βιζυράκης (πολίστας του ΝΟΧ) και ο προπονητής του Ανέμου στο τρίαθλο Φραγκιουδάκης Γιώργος στις ηλικιακές τους κατηγορίες στο ΑLMIRA FAST . Το ασημένιο μετάλλιο το κατέκτησε ο προπονητής του συλλόγου και περσινός νικητής του ALMIRA HALF Άλεξ Αντωνόπουλος με χρόνο 4 ώρες και 30 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας ήταν πολύ υψηλού επιπέδου με κορυφαίες συμμετοχές όπως του κορυφαίου τριαθλητή της Ελλάδος Βασίλη Κρομύδα καθώς και αρκετών άλλων τόσο στο fast όσο και το half. Από τις 180 συμμετοχές οι 11 ήταν από τα Χανιά κάτι το οποίο έκανε και μεγάλη εντύπωση στους διοργανωτές όσο και στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους μια και τα αποτελέσματα που έφεραν όλοι ήταν άκρως ικανοποιητικά τόσο στην γενική όσο και στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες.

Ο Άνεμος ευχαριστεί θερμά την ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES για τις διευκολύνσεις στις μετακινήσεις των αθλητών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook