«Ψυχρό δολοφόνο» χαρακτηρίζει τον σύντροφό της η μητέρα της 4χρονης Άννυ στο απολογητικό της υπόμνημα επιμένοντας ότι δεν γνώριζε για το φρικτό έγκλημα. Η 25χρονη στο οκτώ σελίδων υπόμνημα της επιχειρεί να αντικρούσει το επιχείρημα ότι με την στάση της βοήθησε στην συγκάλυψη της σοκαριστικής υπόθεσης.

«Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος του παιδιού» ισχυρίζεται. Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το newsbeast.gr φεύγοντας για τη Γερμανία είχε αφήσει τη μικρή στην μητέρα του συντρόφου της.

«Επαναλαμβάνω ότι εγώ το παιδί το άφησα για να πάει στη γιαγιά του μητέρα του συγκατηγορούμενού μου όπως κι έγινε. Δεν το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος».

Η γυναίκα μιλά και για τις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας λέγοντας:

«Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του κι η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι κακώς έρευνα η αστυνομία και ότι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα είναι αρνητικά. Φυσικά όμως και δεν ήταν έτσι. Μας παρέσυρε η ηρεμία και ψυχραιμία του και απορώ πως λειτουργούσε έτσι αφού έβλεπε την αστυνομία να τον πλησιάζει και τον κλοιό να σφίγγει γύρω του».

Αναφερόμενη στο ταξίδι αστραπή στη Βουλγαρία το οποίο έκαναν ενώ δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού υποστηρίζει ότι «τώρα εκ των υστέρων βλέπω ότι η επίσκεψη στη Βουλγαρία είχε έναν και μόνο σκοπό να εξασφαλιστεί η σιωπή του Νίκι, δεν ξέρω πως αλλά όλα αυτό δείχνουν…».

Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός της 25χρονης κλήθηκαν ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου όλα τα δώσουν στοιχεία που γνωρίζουν για την υπόθεση.

Διαβάστε το απολογητικό υπόμνημα σε PDF

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook