Ενάμισι περίπου χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη, φήμες θέλουν τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 να έχει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο Γιάννης Λάτσιος διασκέδασε το Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa» όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με μεγάλη παρέα -ανάμεσά τους η Sunny Μπαλτζή. Μάλιστα, η διάθεση ανάμεσά τους φέρεται να ήταν κάτι παραπάνω από φιλική, τη στιγμή βέβαια που και οι δύο προσπαθούσαν να είναι διακριτικοί. Νωρίτερα το ίδιο βράδυ μάλιστα εκείνη δειπνούσε με τον στενό της φίλο, Βασίλειο Κωστέτσο στο Hama της Γλυφάδας.

Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή ήταν η τρίτη κοινή εμφάνιση για τη νεαρή τραγουδίστρια, που το 2010 ήταν υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Eurovision, και τον ισχυρό άντρα του καναλιού του Αμαρουσίου: Η πρώτη τους κοινή έξοδος ήταν σε γνωστό στέκι των βορείων προαστίων πριν από μερικές μέρες, ενώ η δεύτερη είχε γίνει εκτός Αθηνών.

Νέες πληροφορίες μάλιστα λένε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο οι δυο τους σκόπευαν να ταξιδέψουν μαζί στη Χαλκιδική αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μείνουν στην Αθήνα. Επίσης άνθρωποι από το περιβάλλον τους λένε ότι έχουν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά δεν είναι ακόμα ζευγάρι χωρίς όμως κανείς να αρνείται πως φλερτάρουν και πως βρίσκονται ακόμα στη φάση που γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλον.


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook