Εξηνταεπτά δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, εντοπίστηκαν, σε Κοινοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάμου καθώς και την εφαρμογή ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση, της κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. 

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, εντοπίστηκαν σε Κοινοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αποκορώνου, 67 δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Ενεργούνται έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η προανάκριση, συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook