Κι ενώ ο παιδοκτόνος της μικρής Άννυ βρίσκεται στις φυλακές της Κέρκυρας, οι αποκαλύψεις για τη δράση του τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει σαρωτική μορφή, με τον ίδιο να να δηλώνει συνοδός κυριών και να λέει ότι προσέφερε συντροφιά ερωτική σε πολλούς επώνυμους της εγχώριας showbiz.

Σύμφωνα πάντως με όσα προκύπτουν από δημοσιογραφική έρευνα, εκείνος φαίνεται να δραστηριοποιείτο εδώ και πολλά χρόνια από την εποχή που ήρθε στην Ελλάδα στον αγοραίο έρωτα και στην παροχή υπηρεσιών έναντι αμοιβής καθώς σύχναζε σε μπαρ αλλά και άλλα στέκια όπου έκανε τις «κοινωνικές» επαφές έναντι αμοιβής.

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν άνθρωποι από το χώρο της Μόδας προσπάθησε με τον έναν ή άλλο τρόπο να τρυπώσει και στο δικό τους χώρο, κάτι που όπως σημειώνει ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάτρας, μιλώντας στο protothema.gr, ήταν αναμενόμενο, καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά ήταν λογικό να καταλάβει ότι σε αυτούς τους χώρους υπήρχε οικονομική ευμάρεια, την οποία και θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί βγάζοντας χρήματα.

«Ήταν πασίγνωστος στο χώρο μας, επιδίωκε γνωριμίες με συναδέλφους μου στα γνωστά στέκια που τους συναντούσε κατά καιρούς με σκοπό να τους γνωρίσει να βρεθεί μαζί τους και να βγάλει φυσικά χρήματα. Οι περισσότεροι από τους ξένους που κάνουν αυτή τη «δουλειά» κινούνται σε αυτό το μοτίβο δε με εκπλήσσει αυτό, δυστυχώς γίνεται εδώ και χρόνια, δυστυχώς το έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις να αποβαίνει μοιραία η κοινωνική συναναστροφή με τέτοια άτομα. 

Όταν άκουσα την είδη για τη δολοφονία της Άννυ μου κόπηκαν τα πόδια δεν μπορούσα καν να αντέξω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες, ήταν σοκαριστικά όλα όσα άκουγα. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσω όμως ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μάλλον πολύ γνωστός σε φίλους μου συναδέλφους με τους οποίους είχε… τυχαία γνωριμία. Καταλαβαίνετε ότι η είδηση ”ταξίδεψε” σε χρόνο ρεκόρ καθώς ήταν γνωστός για το πώς κινείτο στους χώρους αυτούς και τώρα αποκαλυπτόταν ένα φρικιαστικό πρόσωπο άκρως αδίστακτο και επικίνδυνο που έκανε αυτήν την αποτρόπαια, απάνθρωπη πράξη. Δε ξέρω τι να πω πραγματικά, έχω πάθει σοκ με όλα αυτά που έγιναν», καταλήγει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook