Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Ερασιτέχνη και των προεδρείων των συνδέσμων. Το «κλειστό στόμα» και η επιβεβαίωση για την ύπαρξη «τρίτου πόλου».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο «Γεντί Κουλέ» και έγινε μέσα σε καλό κλίμα ενώ πέραν του Γιάννη Δανδάλη δεν ήταν κανένα άλλο μέλος του Δ.Σ. του σωματείου. Την συνάντηση, την οποία ζήτησαν τα προεδρία των Συνδέσμων για να ενημερωθούν για το μέλλον του ΟΦΗ, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διήρκεσε σχεδόν 1,5 ώρα.

Αρχικά, οι ερωτήσεις αφορούσαν την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ με τον Γιάννη Δανδάλη να μην λέει ούτε… λέξη για το ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι στιγμής. Ωστόσο, αυτό είναι και το σημαντικό στοιχείο της συνάντησης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενδιαφέροντος από ομάδα επιχειρηματιών δίχως ωστόσο να αποκαλύψει τα ονόματα τους.

Παράλληλα, ο Δανδάλης επέμεινε στην άποψη ότι στη νέα προσπάθεια χρειάζεται να βρίσκονται νέα και άφθαρτα πρόσωπα που δεν έχουν ασχοληθεί με τον ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook