Τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη από φροντίδα και εσύ καλείσαι να τους την προσφέρεις. 

Αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο;

Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα 6 αντισυμβατικά τρικ για την περιποίηση των μαλλιών σου που αξίζει να δοκιμάσεις.

Ξέβγαλμα με κρύο νερό για λάμψη:

Σίγουρα δεν είπαμε να παγώσεις για να έχεις λαμπερά μαλλιά αλλά όμως αν ξεβγάλεις τα μαλλιά σου με κρύο νερό θα δεις πως θα είναι σούπερ λαμπερά μετά το μπάνιο. Μπορείς επίσης να προσθέσεις και ένα κουταλάκι ξύδι και να τα ξεβγάλεις μαζί με το νερό.

Η οδοντόβουρτσα για τα μαλλιά σου: 

Μπορεί να σου φαίνεται απίθανο όμως αν βλέπεις τούφες ή τρίχες να «πετάνε» δεξιά και αριστερά στις ρίζες ή στην γραμμή των μαλλιών, υπάρχει λύση! Ψέκασε λίγη λακ στην οδοντόβουρτσα σου και βούρτσισε λιγάκι στην χωρίστρα, την γραμμή των μαλλιών, πάνω από τα αυτιά και θα δεις διαφορά σύμφωνα με τις συμβουλές του hairstylist των διασήμων Mark Townsend. Aπλά μην χρησιμοποιήσεις την οδοντόβουρτσα για να πλύνεις τα δόντια σου μετά!

Η τέλεια κάλυψη:

Αν θέλεις να καλύψεις τα γκρίζα σου αλλά χωρίς να χρειαστεί να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο για βαφή τότε διάλεξε μια σκιά που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σου και άπλωσέ την με ένα πινέλο απευθείας ση ρίζα σου. Θα δεις πως τα μαλλιά σου θα δείχνουν φρεσκοβαμμένα κα θα καλύψεις τα γκρίζα αν υπάρχουν.

Ξηρό σαμπουάν:

Αν θέλεις να κρατήσει το χτένισμα σου για πολύ περισσότερο τότε δεν έχεις παρά να τα ψεκάσεις με ξηρό σαμπουάν και να τα χτενίσεις. Το ξηρό σαμπουάν εξαφανίζει την λιπαρότητα από τις ρίζες, δίνοντας στα θαμπά, άτονα μαλλιά φρεσκάδα και ζωντάνια χωρίς μια σταγόνα νερό και έτσι το χτένισμα σου κρατάει πολύ περισσότερο. Μην στεγνώσεις τα μαλλιά σου όμως με το πιστολάκι γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Το λεμόνι και η μπύρα είναι και για τα μαλλιά:

Θέλεις να εξασφαλίσεις τέλεια και λαμπερά μαλλιά; Τότε ο hairstylist Oscar Blandi προτείνει να στύψεις ένα λεμόνι σε ένα ποτήρι μπύρας και να απλώσεις το μίγμα στα μαλλιά σου και να βγεις στον ήλιο για λίγα λεπτά. Στην συνέχεια λούσε τα μαλλιά σου και μην ξεχνάς το μαλακτικό σου.

Μέλι:

Για να κάνεις πιο ζωηρό το χρώμα που έχουν οι ανταύγειες σου μπορείς να ρίξεις μια κουταλιά της σούπας μέλι στο μαλακτικό σου και θα δεις τη διαφορά!

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook