Με βασικό θέμα την προεργασία και την προετοιμασία του Ερασιτέχνη για την επικείμενη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης το Δ.Σ. του σωματείου. Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 8.30 το απόγευμα και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μέχρι και τις 10.30 δεν είχε ολοκληρωθεί. Ο Γιάννης Δανδάλης ενημέρωσε το υπόλοιπο Δ.Σ. για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδα επιχειρηματιών που θέλουν να αποκτήσουν το έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος ενώ όταν του ζητήθηκε να πει ονόματα εκείνος απάντησε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν επιθυμούν ακόμα την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους.

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο που συζητήθηκε αφορούσε το αν μπορεί ο Ερασιτέχνης, ως μεγαλομέτοχος, να βάλει στην Γ.Σ. ως θέμα την επιλογή της κατηγορίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά την Δευτέρα δεν θα μπει αυτό το θέμα και η Γ.Σ. θα έχει ως μοναδικό αυτό την ανάδειξη νέας διοίκησης αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη το κατέθεσε εκπρόθεσμα. Όμως επί της ουσίας πρόκειται για ένα διαδικαστικό ζήτημα αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν αποφασίσει την ηθελημένη πτώση του ΟΦΗ στην Γ Εθνική. 

Και η πραγματικότητα είναι πως ένα τέτοιο ζήτημα, τυπικής διαδικασίας, δεν μπορεί να «φρενάρει» τις εξελίξεις από την στιγμή που θα βρεθούν άνθρωποι που θα επενδύσουν στον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook