Με το βαρύ 5-0 ο Άρης Σούδας υπέστη την πρώτη του ήττα στα μπαράζ ανόδου από τον Ρούβα.

Στο γήπεδο Τυμπακίου οι πρωταθλητές Ηρακλείου με τον αέρα υπέρ τους έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Στο 15′ ο Κεφαλούκος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή από φάουλ του Βάσου και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.
Στο 23′ ο Σαρτζετάκης απέκρουσε το σουτ του Ντούμου αλλα ο Καστελιανάκης πλάσαρε σωστά για το 2-0 με διαμαρτυρίες από πλευράς Άρη για οφσάιντ. Στο 36′ ο Καστελιανάκης βγήκε στην κόντρα από εκτέλεση κόρνερ του Στρατουδάκη και έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η σημαντικότερη στιγμή του αγώνα ήταν η είσοδος του Γιάννη Κονταξάκη, που επιστρατεύτηκε για τους αγώνες των μπαράζ και επέστρεψε στη δράση μετά από δύο χρόνια.
Στο 62′ ο Καστελιανάκης με το τρίτο του προσωπικό γκολ έκανε το 4-0, με κεφαλιά από φάουλ του Βάσου. Το σκορ έκλεισε στο 90+1′ ο νεαρός Κλινάκης με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος από τον Κεμπάτσι.

Στο πλευρό τους οι πρωταθλητές Χανίων είχαν περίπου 20 φιλάθλους.

Ρούβας (Μηνάς Πίτσος): Φραγκιαδάκης, Πετράς, Καλογέρης (65’ Καλεμάκης), Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Ντούμος (33’ λ.τρ. Τσιπλάκης), Φουκαράκης (73’ Κλινάκης), Βάσος, Χαλκιαδάκης, Καστελιανάκης, Αντωνάκης.

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Σαρτζετάκης, Γαλανάκης, Σκαλέρης (80’ Τσουπάκης), Κεμπάτσι, Χατζηγιάννης, Ξανθουδάκης, Βολάνης, Φέζγκα (66’ Γυπάκης), Στρατουδάκης, Μπραουδάκης (55’ Κονταξάκης), Παπαθανασίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook