Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός 11χρονου κοριτσιού για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός 74χρονου…

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. Ο αδίστακτος ηλικιωμένος όχι μόνο ασέλγησε πάνω στο ανήμπορο να αντιδράσει θύμα του αλλά το απείλησε με ξυλοδαρμό αν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του ή ακόμα αν τολμούσε να μιλήσει σε κανέναν για αυτά που συνέβαιναν…

Η αρχή έγινε όταν ο 74χρονος συνταξιούχος κατάφερε να πείσει το ανήλικο κορίτσι από την Αλβανία να τον ακολουθήσει στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Εκεί, άρχισε να φιλά τη μικρή, να την χαϊδεύει και να την αγγίζει σε ευαίσθητα σημεία του σώματός της!

Όταν η 11χρονη αντέδρασε, ο αδίστακτος γέροντας την απείλησε ότι θα την χτυπήσει αν δεν τον αφήσει να έχει ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μαζί της!

Ωστόσο, ο παιδόφιλος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το αποτρόπαιο σχέδιό του, καθώς το σοκαρισμένο κορίτσι το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε στο σπίτι του, όπου διηγήθηκε τα πάντα στους γονείς της.

Εκείνοι κατήγγειλαν την επίθεση την επομένη στο αστυνομικό τμήμα Βελεστίνου, ωστόσο το αυτόφωρο είχε παρέλθει και ο επίδοξος βιαστής δεν συνελήφθη.

Όμως, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης, διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου…

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook