Μπορεί η ίσια κουπ να είχε φέτος την τιμητική της στην πλειονότητα των σόου στο Παρίσι, ωστόσο οι αφράτες μπούκλες αποτελούν πλέον σταθερή αξία στην αυστηρή beauty κοινότητα της σόου μπιζ με σταρ όπως η Shakira, η Beyonce και η Sarah Jessica Parker να ορκίζονται στο όνομα του ειδικού ψαλιδιού για μπούκλες και να δηλώνουν πως θεωρούν το εν λόγω χτένισμα είναι 100% funky και απόλυτα σέξι λόγω της ανεπιτήδευτης κίνησής του. 

Εσείς μελετήστε τα tips της παγκόσμιας γκουρού της μπούκλας, Quidad και δημιουργήστε τα big hair της Ελένης Φουρέιρα σε χρόνο dt.

1. Ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώνετε τα σγουρά μαλλιά είναι ο φυσικός, ώστε να μην χάνεται η υγρασία τους. Αν βιάζεστε, στεγνώστε με πιστολάκι τις ρίζες σε χαμηλή θερμοκρασία.
2. Μην ισιώνετε τα σγουρά μαλλιά! Πρώτον τους κάνετε κακό και δεύτερον, είναι κρίμα!
3. Για να ξεμπλέξετε τα σγουρά μαλλιά μην περιμένετε να στεγνώσουν! Κάντε τα με τη χτένα ξεκινώντας από τις άκρες, μέσα στο ντους, όσο έχουν ακόμη επάνω τους το κοντίσιονερ.
4. Μην τρίβετε τα μαλλιά σας με πετσέτα γιατί μπορεί να τους κάνει κακό.
5. Χρησιμοποιείτε πάντα ειδικά προϊόντα και φροντίστε να διατηρείτε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα.
6. Ο μόνος τρόπος για να μην «φριζάρουν» τα μαλλιά με την υγρασία είναι να τα διατηρείτε πάντα ενυδατωμένα, με τα κατάλληλα προϊόντα και τις ανάλογες θεραπείες.
7. Αν ξυπνήσετε το πρωί με τα μαλλιά «αφάνα», βρέξτε τα και προσθέστε λίγο conditioner, το οποίο στη συνέχεια θα ξεβγάλετε. Έτσι θα μπορέσετε να τα… δαμάσετε!