Δυο σπουδαίοι ερμηνευτές η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης, μετά από ένα επιτυχημένο χειμώνα με sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα βρεθούν και πάλι μαζί επί σκηνής για δύο μόνο συναυλίες στην Κρήτη, την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο Γήπεδο του Όφη και την επομένη στις 28 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων, στα Χανιά.

Οι δύο καλλιτέχνες, με τη σπάνια χημεία που τους ενώνει, υπόσχονται να παρουσιάσουν στο κοινό της Κρήτης ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι. Αγαπημένες μελωδίες, τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή αλλά και απρόσμενες μουσικές διαδρομές συνθέτουν το ύφος της συναυλίας, σ’ ένα μουσικό πάντρεμα δύο ξεχωριστών φωνών που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης δεν χρειάζονται συστάσεις. Ξεχωριστοί ερμηνευτές και οι δύο, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό και παγκόσμιο πεντάγραμμο.

Αυτή τη φορά, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει να τραγουδούν για την αγάπη με συναίσθημα, ευαισθησία αλλά και πάθος και να ξετυλίγουν το ταλέντο τους επί σκηνής για να μας χαρίσουν μια αγκαλιά τραγούδια.

Μια τρυφερή συνεργασία δύο εξαιρετικών ερμηνευτών, σε μία σκληρή εποχή, και ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα επί σκηνής σε μία καλοκαιρινή συναυλία που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook