Μία εξαιρετική αξιοποίηση του Facebook που λίγες φορές συναντάμε, υπάρχει διαθέσιμη για την προβολή και ανάδειξη της όμορφης πόλης των Χανίων αλλά και της Κρητης. 
Ο χρήστης Chania Crete δημιουργησε την σελίδα \”Chania Crete by Nikos\”, που περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από διάφορες περιοχές του Νομού Χανίων και όχι μόνο, ένα υλικό που καθημερινά συγκεντρώνει δεκάδες \”Likes\”! 
Όπως αναφέρεται στις πληροφορίες τις σελίδας…: 
\”Όσα και να βρείτε γραμμένα και άλλα τόσα δεν θα ήταν δυνατόν να αποτυπώσουν τον πλούτο που κρύβεται στις γωνιές της Δυτικής Κρήτης, στα Χανιά. Η ομορφιά δεν είναι σ΄ αυτά που θα σας πουν αλλά σε αυτά που θα ζήσετε, αυτά που θα σας γίνουν βίωμα κατά την περιήγηση σας στον μαγικό τούτο τόπο. Από αυτές τις σελίδες επιδιώκουμε την ανάδειξη εκείνων των στοιχείων που θα σας προκαλέσουν να έρθετε να δείτε, να βιώσετε.
Ζήστε τα Χανιά! Περπατήστε και ανακαλύψατε τα μυστικά της Χανιώτικης Φύσης. Γευτείτε κάθε προϊόν της Χανιώτικης γης. Κυρίως όμως, αναμειχθείτε µε τους ανθρώπους, καθίστε μαζί τους στο ίδιο τραπέζι, ακούστε τις ιστορίες και τα μυστικά που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας.
Βιώστε την Κρητική Φιλοξενία. Ελάτε να γνωρίσουμε τον τόπο και τους ανθρώπους που κάνουν την ζωή να φαίνεται διαφορετική… πιο όμορφη!\”
\"\"

Η σελίδα συμπληρώνεται και ανανεώνεται πολύ τακτικά και εμπλουτίζεται με διάφορους τρόπους, όπως πολλές και διαφορετικές εικόνες προφίλ, εφαρμογές με video στο youtube, ακόμα και feed με Ειδήσεις.
\"\"

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι δημοσιεύσεις γίνονται αρμονικά χωρίς να επιβαρύνει τους χρήστες, τα κείμενα πολύ προσεγμένα και το πιο βασικό ότι δεν περιέχει κανένα στοιχείο διαφήμισης για οποιοδήποτε θέμα. 
\"\"

Απόδειξη όλων των παραπάνω; Μέχρι τώρα έχει παρακαλώ 19.306 άτομα που δήλωσαν οτι τους αρέσει!! 
Η συνέχεια στο Chania Crete by Nikos

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook