Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η τραγική υπόθεση του ξαφνικού θανάτου 15χρονης κοπέλας η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από επίσκεψη σε οδοντίατρο στην περιοχή των Αγίων Σαράντα.

Ο πατέρας της, ο οποίος προσπαθεί ακόμη να βρει απαντήσεις για τον άδικο χαμό του παιδιού του όλο αυτό το διάστημα, είχε ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και στην Ελλάδα καθώς ο ίδιος δε μπορούσε να δεχτεί την έκθεση ιατροδικαστή στην Αλβανία σύμφωνα με την οποία αιτία θανάτου της κόρας του ήταν η εσωτερική αιμορραγία.

Τα ερωτηματικά πολλά, με τον τραγικό πατέρα όπως αποκαλύπτει συγγενής του να επιδίδεται σε ένα «σαφάρι» έρευνας στην προσπάθειά του να βρει απαντήσεις για το κακό που χτύπησε την οικογένειά του.

Η μαρτυρία που φέρνει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση

Σύμφωνα με άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος του πατέρας η μικρή έκανε διακοπή κύησης. Ο ίδιος αφήνει αιχμές ότι αυτή ήταν και η αιτία που προκάλεσε το θάνατό της.
«Η μικρή πέθανε διότι είχε προηγηθεί μία επέμβαση διακοπής κύησης», θα πει ο άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του πατέρα της άτυχης έφηβης. Όπως θα εξηγήσει, η κατάσταση για εκείνον είναι τραγική αφού όλο αυτό το χρονικό διάστημα ψάχνει να βρει απαντήσεις για το τι ήταν αυτό που συνετέλεσε στο να κοπεί το νήμα της ζωής της κόρης του τόσο άδικα και ξαφνικά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο θάνατος της 15χρονης Βορειοηπειρώτισσας η οποία και ζούσε με τη μητέρα της στα Ιωάννινα – καθώς ο πατέρας της είχε κάνει νέα οικογένεια – πριν από μερικούς μήνες σε νοσοκομείο της Αλβανίας είχε από την αρχή προκαλέσει πληθώρα ερωτημάτων και ερωτηματικών για τις ακριβείς αιτίες και συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι έχασε ξαφνικά τη ζωή του έπειτα από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.
Η 15χρονη είχε αισθανθεί αδιαθεσία όταν επέστρεφε από τους Αγίους Σαράντα στα Ιωάννινα και ο οδηγός του ταξί ο οποίος τη μετέφερε και ήταν οικογενειακός φίλος της μητέρας της την είχε μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Αρχικά τότε ο πατέρας της μικρής είχε ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και στην Ελλάδα καθώς δεν μπορούσε να δεχθεί τα όσα έδειξε η έκθεση του ιατροδικαστή στην Αλβανία σύμφωνα με την οποία αιτία θανάτου της 15χρονης κόρης του ήταν η εσωτερική αιμορραγία. Στο μεταξύ η έρευνα που ακολούθησε στην Ελλάδα κατόπιν αιτήματος του πατέρα σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει ότι στο αίμα της 15χρονης υπήρχε τριπλάσια ποσότητα φαρμάκου νάρκωσης από τα επιτρεπόμενα όρια.

Ξεκινά ένας νέος Γολγοθάς για τον πατέρα ο οποίος δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί τελικά. Σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο εκείνος θα πει: «Στο αίμα του παιδιού μου, δύο ώρες πριν πεθάνει βρέθηκαν 13.6 mg/ml φαρμάκου ύπνωσης την ώρα που το επιτρεπτό όριο είναι στα 2-5 mg/ml, ανάλογα με την ηλικία και τα κιλά του καθενός. Θα συνεχίσω να αναζητώ την αλήθεια για το τι έκαναν στο παιδί μου ακόμη και αν οι αρμόδιοι στην Αλβανία προσπαθούν να καλύψουν το έγκλημα ενός 15χρονου κοριτσιού».

Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

Η αποκάλυψη όμως που θα ανατρέψει τα πάντα στην υπόθεση έρχεται τώρα με τον άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του πατέρα να λέει στο protothema.gr ότι το κορίτσι είχε μεταβεί στους Αγίους Σαράντα προκειμένου να κάνει διακοπή κύησης γιατί περίμενε το παιδί του έφηβου φίλου της, σύμφωνα πάντα με τη συγγενή από το περιβάλλον του πατέρα.
Πάντως κατόπιν σχετικής έρευνας του protothema.gr με πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, ότι δηλαδή το άτυχο κορίτσι ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης. 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι γονείς της κοπέλας πάντως φαίνεται πως δεν διατηρούν καθόλου καλές σχέσεις μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο καθένας να επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλο για ό,τι συνέβη. Το τραγικό βέβαια στην όλη ιστορία παραμένει να είναι η απώλεια της ζωής ενός κοριτσιού. Από εκεί και πέρα την υπόθεση θα αναλάβει να διερευνήσει η Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook