Υπό άθλιες συνθήκες, όπως διαπιστώθηκε, ζούσε 6χρονο κοριτσάκι μαζί με την μητέρα του, σε διαμέρισμα που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Λάρισας. 

Αστυνομικοί επενέβησαν το απόγευμα το περασμένου Σαββάτου και άνοιξαν το διαμέρισμα με εισαγγελική εντολή, ύστερα από κλήση γειτόνων οι οποίοι άκουγαν το παιδί να κλαίει.

Όπως διαπιστώθηκε το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι και οι συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτό εντελώς ακατάλληλες, καθώς υπήρχαν ακαθαρσίες, απομεινάρια φαγητού, έντονη δυσοσμία και κατσαρίδες.

Το κοριτσάκι, που δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου προληπτικά να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να σιτιστεί κανονικά, ενώ με απόφαση των εισαγγελικών αρχών η 32χρονη μητέρα του έχασε πλέον την επιμέλεια του παιδιού.

Έτσι το κοριτσάκι θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για όσες ημέρες απαιτηθεί έως ότου βρεθεί ίδρυμα να το φιλοξενήσει. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η 32χρονη μητέρα του παιδιού, ζούσε στην ανέχεια καθώς το προνοιακό επίδομα δεν επαρκούσε για να συντηρήσει την ίδια και το παιδί της και μη έχοντας άλλη βοήθεια, έπιασε δουλειά σε εργοστάσιο αφήνοντας μόνο το παιδί στο σπίτι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook