Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από χθες στον Κρουσώνα υπό τον φόβο νέων επεισοδίων, μετά το χθεσινό περιστατικό με πυροβολισμούς.

Αποτέλεσμα της αιματηρής συμπλοκής ήταν δύο άτομα 27 και 42 ετών να τραυματιστούν.

Οι πυροβολισμοί φαίνεται να “έπεσαν” σε δύο διαφορετικές φάσεις. Αρχικά ο 27χρονος κτηνοτρόφος συναντήθηκε στην περιοχή Λιβάδι με δύο επίσης κτηνοτρόφους, πατέρα και γιο, με τους οποίους μάλιστα έχει συγγενική σχέση και λογομάχησαν. Ο καυγάς “άναψε και πατέρας και γιος έβγαλαν τα όπλα τραυματίζοντας τον 27χρονο στον μηρό.

Η δεύτερη συμπλοκή σημειώθηκε όταν ο 42χρονος ξάδερφος του 27χρονου, που είχε ενημερωθεί για το περιστατικό, πήγε στο σπίτι των δύο κτηνοτρόφον να τους ζητήσει το λόγο. Εκεί σημειώθηκε μία ακόμη συμπλοκή με πατέρα και γιο να τραυματίζουν και τον 42χρονο στην πλάτη.

Αιτία του αιματηρού περιστατικού είναι σύμφωνα με πληροφορίες κτηματικές διαφορές ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν χθες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται, με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Οι αστυνομικοί, που παραμένουν στο χωριό καθώς η κατάσταση είναι ακόμη έκρυθμη, προχωρούν σε αυτοψίες και καταθέσεις, ενώ συνεχίζονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται:

“Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι χθες (18.05.2015) το απόγευμα, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μαλεβιζίου πυροβόλησαν, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 42 ετών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Ο 27χρονος και ο 42χρονος διεκομίσθηκαν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook