Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στο ΒΑΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς με στόχο να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν τόσο στο θέμα της αδειοδότησης όσο και στο οικονομικό κομμάτι που καίει την κρητική ομάδα.

Οι παίκτες περιμένουν από την προηγούμενη εβδομάδα κάποια χρήματα από ένα δάνειο που θέλει να πάρει η κρητική ΠΑΕ όμως στο θέμα αυτό τα τελευταία 24ωρα φαίνεται να υπάρχει μια εμπλοκή και για αυτό τον λόγω ο Νίκος Μαχλάς πήγε και σήμερα στο ΒΑΚ προκειμένου να ενημερώσει τους παίκτες για το πρόβλημα που υπάρχει σε αυτό το ζήτημα και γιατί δεν εκταμιεύεται το ποσό των 120.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ μίλησε για αρκετή ώρα με τους αρχηγούς της ομάδας παρουσία και του Νίκου Αναστόπουλου με τους παίκτες να εκφράζουν τον προβληματισμό τους και την αγωνία τους για το τι μπορεί να ξημερώσει για τον ΟΦΗ σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα.

Η είδηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι παίκτες του ΟΦΗ δεν έκαναν σήμερα προπόνηση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα προκειμένου να πάρουν τις τελικές αποφάσεις για το πότε θα σταματήσουν τις προπονήσεις.

Πάντως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ φαίνεται να έχουν φτάσει στα όρια τους και ήδη κάποιοι από αυτούς είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν μέχρι την Πέμπτη από το Ηράκλειο περιμένοντας στο ακουστικό τους τις εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης που θα καθορίσει και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η κρητική ομάδα.

Ένα είναι σίγουρο ότι με την αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί στο κομμάτι της αδειοδότησης και με αρκετά συμβόλαια παικτών να λήγουν στις 30 Ιουνίου ο ΟΦΗ σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται τη νέα χρονιά κινδυνεύει να ξεκινήσει από την αρχή το χτίσιμο μιας ομάδας η οποία κανείς δεν γνωρίζει πότε θα οργανωθεί και πότε θα ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα περίοδο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook