Νέα περιστατικά εξαπάτησης ανυποψίαστων πολιτών έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λιγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι επιτήδειοι στην Κρήτη, αποσπούσαν χρήματα υποδυόμενοι τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης, άγνωστοι τηλεφωνούν σε επιχειρηματίες και τους ενημερώνουν ότι κλιμάκιο της Περιφέρειας θα μεταβεί για έλεγχο στην επιχείρησή τους και για το λόγο αυτό θα  πρέπει να διαθέσουν 55 ευρώ για παράβολα.

Τα πρώτα κρούσματα, εμφανίστηκαν στο Μυλοπόταμο όπου χτύπησαν οι επιτήδειοι ζητώντας χρήματα ως υπάλληλοι της Περιφέρειας.

Για τη νέα μορφή απάτης στο όνομα δημόσιας υπηρεσίας, ενημερώθηκε η Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης και συνιστά προσοχή στους πολίτες, επισημαίνοντας ότι η απάτη είναι προφανής καθώς παράβολα εκδίδονται μόνο από αρμόδιες υπηρεσίες, ΚΕΠ, ΔΟΥ κτλ.

Οι επιτήδειοι, βρήκαν άλλον ένα τρόπο για να αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες και προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών, θα πρέπει οι πολίτες να ενημερώσουν αμέσως τις αρχές μόλις κάτι πέσει στην αντίληψή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook