Την 1η θέση στο 2ο παγκρήτιο πρωτάθλημα «Ελ.Βενιζέλος» κατέκτησε ο Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ με 12 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια ανάμεσα απο 10 συλλόγους και 250 αθλητές.

Τους αγώνες διοργάνωσε το Σάββατο 9 Μαϊου στη πόλη του Ρεθύμνου ο Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ υπο την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και διεξήχθησαν για πρώτη φορά στη Κρήτη με το σύστημα των ηλεκτρονικών θωράκων και κασκών σύμφωνα με τις Ολυμπιακές προδιαγραφές.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών:

Χρυσά : Κατσουλης Στρατος, Κατσουλη Μαρια, Ξενάκης Γιάννης, Τζανίδη Μαρία, Τζανίδη Γεωργία, Μπουρδαντωνάκη Γεωργία, Αντωνίου Ελένη, Βουτας Στέφανος, Παλιουργιώτης Γιώργος, Καπριδάκης Στέλιος,Μαζανάκης Μανώλης,Φιωτάκης Ανδρέας.

Αργυρά: Αλυγιζάκης Σπύρος, Λιόντου Κων/να, Ζερβουδάκη Ειρήνη,Τζανίδη Μαρία

Χάλκινα: Τσεμεντζής Παντελής, Παναγιωτίδης Ανδρόνικος, Λιόντου Κων/να

-Ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος δήλωσε:

Διεξήχθη ένα πολύ όμορφο και δυνατό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στο νησί μας με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, με αρκετά ανεβασμένο επίπεδο αθλητών, οι οποίοι μαζί με τους θεατές έμειναν εντυπωσιασμένοι με τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων,καθώς αναβαθμίστηκαν με το ηλεκτρονικό σύστημα και εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις ολυμπιακές και παγκόσμιες προδιαγραφές.

Όσο για την 1η θέση του συλλόγου μας, αυτό είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, καθώς οι αθλητές «δουλεύουν» πάρα πολύ για να μπορούν να πρωταγωνιστούν Πανελληνίως και ν’ακολουθούν τις εξελίξεις του Ταεκβοντο, διότι δε πρέπει να ξεχνάμε οτι πρόκειται για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Το σημαντικό είναι οτι σχεδόν όλοι οι σύλλογοι συνεργάζονται μεταξύ τους, και αυτό είναι που θα φέρει το Κρητικό Ταεκβοντο στη θέση που του αναλογεί.

Επίσης πρέπει ν’αναφέρουμε πως μας έκανε την τιμή και παρευρέθηκε στους αγώνες ο 1ος  Έλληνας αθλητής ΑΜΕΑ του paraTaekwondo , με πανευρωπαϊκές και διεθνής διακρίσεις, Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διοργανωτή Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, στους συνάδελφους προπονητές οι οποίοι ήταν άψογοι, στην Ελληνική Ομοσπονδία, στον υπεύθυνο διαιτησίας με το επιτελείο του κ.Αγραφιώτη Χρήστο, και σε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας «ΦΙΩΤΑΚΗΣ-ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ» και την “EASYMIX”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook