Πρώτη ενημέρωση 13.38

Πέντε υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στο Λασίθι εξιχνιάστηκαν χθες από αστυνομικούς στην Ιεράπετρα. Δράστης και αυτών των κλοπών ένας 52χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή για την …αδυναμία που είχε στα είδη αλιείας.

Να σημειωθεί ότι μόνο στις 5 κλοπές στην Ιεράπετρα ο 52χρονος είχε αφαιρέσει εξοπλισμό αλιείας, και διάφορα αντικείμενα από σκάφη και από αγροτική έκταση,  συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 17.000 ευρώ.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

“Εξιχνιάστηκαν χθες (19.05.2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Ιεράπετρας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, επιπλέον πέντε (5) υποθέσεις κλοπής  εξοπλισμού αλιείας από σκάφη και μία κλοπή από αγροτική έκταση.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονου ημεδαπού ο οποίος είχε συλληφθεί την 15.05.2015 κατηγορούμενος για ακόμα οχτώ (8) υποθέσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από τη συνεχιζόμενη προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, προέκυψε ότι ο 52χρονος είχε διαπράξει ακόμη πέντε κλοπές.

Συγκεκριμένα τέσσερις κλοπές σε σκάφη στην περιοχή της Ιεράπετρας αφαιρώντας από το εσωτερικό τους είδη αλιείας, εξωλέμβια μηχανή και ντεπόζιτα με βενζίνη και μία κλοπή από αγροτική έκταση στην περιοχή της Σητείας αφαιρώντας  μια ασύρματη τοπογραφική συσκευή, συνολικής χρηματικής αξίας 17.850 ευρώ.

Ανωτέρω αφαιρεθέντα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook