Ποιός ο λόγος να διαλέξετε ένα χρώμα για να βάψετε τα νύχια σας όταν μπορείτε να φορέσετε πέντε μαζί!

Μία τάση στα νύχια που έχουμε δει κατά καιρούς να εμφανίζεται, αλλά να μην καταφέρνει να επικρατήσει, φαίνεται ότι έφτασε η στιγμή της να διαπρέψει. Μιλάμε για τα Ombre Nails, -θυμηθείτε τα ombre hair- όπου υπάρχει μία διαβάθμιση χρωματική απ το ένα δάχτυλο στο άλλο.

Ο κανόνας λέει ότι επιλέγετε από μία χρωματική οικογένεια και πηγαίνετε από την πιο σκούρα στην πιο ανοιχτή απόχρωση, από δάχτυλο σε δάχτυλο. Αν θέλετε, το αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο ήσυχο η διαβάθμιση πρέπει να είναι μικρή.

Αν πάτε για κάτι δυνατό, τότε «φιλοξενήστε» όλη την χρωματική οικογένεια, όπως για παράδειγμα έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στα MAD video music awards, όπου εμφανίστηκε με κίτρινοπορτοκαλοκόκκινα νύχια (σαν χρώμα χαλιού ακούγεται!)

Η αλήθεια είναι ότι αν πρόκειται να το κάνετε μόνες σας είναι πολυέξοδο αν πάρετε όλα τα βερνίκια της οικογένειας. Σε τέτοιες περιπτώσεις αναζητήστε μίνι συσκευασίες που θα σας δώσουν την ποσότητα που χρειάζεστε και θα κοστίσουν πολύ λιγότερο. Έτσι, μπορείτε να επενδύσετε και σε πολύ τολμηρά χρώματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα σκεφτόσασταν καν.

Τέλος, να σημειώσω ότι –εδώ και πολλά χρόνια- έχω αυτό το εφέ πολύ συχνά στα νύχια καθώς δοκιμάζω στο γραφείο τα καινούρια βερνίκια και στη συνέχεια κυκλοφορώ κανονικά. Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή να δικαιωθώ!

queen