Προς ναυάγιο οδηγήθηκε τελικά η περίπτωση να αναλάβει τον ΑΟ Χανιά ο Νίκος Νεντίδης. Ο Μακεδόνας τεχνικός επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους στον Παντελή Ευθυμάκη κι έτσι δεν πρόκειται να κατέβει στα Χανιά παρά τα όσα έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες και οι δυο πλευρές.

Έτσι εκεί που έδειχνε αγωνιστικά να μπαίνει σε εφαρμογή ένας σχεδιασμός για τον ΑΟΧ της νέας περιόδου με το Νεντίδη για προπονητή, οι «μπλε» είναι αναγκασμένοι να μπουν σε διαδικασία αναζήτησης άλλου τεχνικού ηγέτη.

Πέρα από το θέμα του προπονητή ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και αυτό της παραμονής αρκετών ποδοσφαιριστών. Η Κίνηση Φίλων ΑΟΧ είναι σε καθημερινές συζητήσεις με τους παίκτες που αποτελούσαν φέτος το ρόστερ, έχει κάνει τις προτάσεις της και περιμένει άμεσα απαντήσεις από κάποιους.
Ένας πάντως που δεν φαίνεται να συνεχίζει να φοράει την μπλε φανέλα είναι ο εκ των αρχηγών Βασίλης Γωνιωτάκης που έχει δεχθεί πολύ καλές προτάσεις από Επισκοπή και Ρούβα και τις εξετάζει σοβαρά, με τις φήμες να τον φέρνουν κοντά στην ρεθυμνιώτικη ομάδα.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook