Μία 52χρονη μητέρα από την Αυστραλία έχει επιλέξει έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο ανατροφής του παιδιού της, καθώς εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να θηλάζει τακτικά την κόρη της, η οποία έχει κλείσει τα 6 της χρόνια.

Η Maha Al Musa, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Woman’s Day να θηλάζει την κόρη της σε ένα δημόσιο πάρκο, δηλώνει περήφανη για αυτήν της την απόφαση. Μάλιστα υποστηρίζει ότι, αν η μικρή τής το ζητήσει, τότε θα την θηλάσει ακόμα και στο προαύλιο του σχολείου.

Η Al Musa, που έχει άλλα τρία παιδιά, είναι οπαδός της υγιεινής διατροφής και πιστεύει πως ο θηλασμός, ακόμα και σε μία τόσο προχωρημένη ηλικία, προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Εκτός από την θρεπτική αξία του γάλακτος, ο θηλασμός φέρνει πιο κοντά τη μητέρα με το παιδί, υποστηρίζει η 52χρονη, η οποία ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες όπου φαίνεται να ταΐζει την κόρη της στο Facebook.

H 6χρονη Aminah πίνει συνήθως μητρικό γάλα λίγο πριν πέσει για ύπνο, ωστόσο η μητέρα της λέει ότι τη θηλάζει όποτε κι αν της το ζητήσει η μικρή, καθώς, όπως λέει, θεωρεί υποχρέωσή της να ανταποκριθεί σε μια φυσική επιθυμία.

Όταν ρωτήθηκε τι γεύση έχει το μητρικό γάλα, το κοριτσάκι είπε ότι «κάποιες φορές έχει γεύση καραμέλας» ενώ πρόσθεσε πως ο θηλασμός είναι «το αγαπημένο πράγμα που κάνει όταν δεν είναι στο σχολείο».

Μάλιστα, η Animah δήλωσε στο περιοδικό ότι της αρέσει τόσο πολύ το μητρικό γάλα που θα συνεχίσει να το πίνει μέχρι τα 8 της χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook