Με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, οδηγούνται στην Δικαιοσύνη δύο Χανιώτες 26 ετών, οι οποίοι το τελευταίο δίμηνο είχαν πραγματοποιήσει δεκάδες διαρρήξεις σε σπίτια στην πόλη των Χανίων κλέβοντας κοσμήματα και διάφορα ηλεκτρονικά είδη, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί τους.
Συγκεκριμένα, μετά απο αξιοποίηση πληροφοριών και σχετικά έρευνα, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν εντοπίσει δύο 26χρονους Χανιώτες τους οποίους και παρακολουθούσαν.
Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/6) και οι δύο, ενώ έμπαιναν σε ανταλλακτήριο κοσμημάτων στην πόλη των Χανίων, ακινητοποιήθηκαν απο τους αστυνομικούς , οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή των 26χρονων μεγάλο αριθμό κοσμημάτων και συλλεκτικών νομισμάτων, χωρίς να μπορούσαν να δικαιολογήσουν το που τα βρήκαν.
  Από την αστυνομική έρευνα που ολοκληρώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες, ενεργώντας κατ΄επάγγελμα, και κατά συνήθεια, μαζί με δύο ακόμα Χανιώτες  ηλικίας 19 και 25 ετών, οι οποίοι αναζητούνται διέπραξαν, κατά το χρονικό διάστημα από 24-04-2011 έως 20-06-2011, δώδεκα (12) κλοπές σε οικίες στη πόλη των Χανίων, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας σαράντα ενός χιλιάδων επτακοσίων (41.700) ευρώ, χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων και πεντακοσίων πενήντα (4.550) Ευρώ και διάφορα ηλεκτρονικά ειδή (laptop, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα κλπ).
Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται απο την  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook