Της Αντωνίας Μποτώνακη

Την AGB λίγο ως πολύ όλοι την γνωρίζουμε. Είναι η εταιρεία που μετρά την τηλεθέαση. Είναι το άγχος κάθε τηλεπερσόνας (θηλυκού τε και αρσενικού φύλου). Είναι ο αθέατος άρχων που ανεβάζει αλλά και εξαφανίζει, τηλεοπτικά πρόσωπα.

Το Άσυλο τώρα είναι ο γνωστός θεσμός των ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΩΝ Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που εν καιρώ της εδραιωμένης με κόπο Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι μάλλον εκ περισσού. ( Η άποψη της γράφουσας μπορεί τάχιστα και χωρίς αντίσταση, να καταρριφθεί από οιαδήποτε πτέρυγα ή συνιστώσα του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ_ κλπ,κλπ).

Το ερώτημα που αυτονοήτως θα τεθεί από τον αναγνώστη μας είναι : “ποια η σχέση AGB-Ασύλου:\”
 
Η ορθή απάντηση είναι : δεν υφίσταται ουδεμία σχέση.

Εν τοιαύτη περιπτώσει το παρόν άρθρο δεν θα είχε κανένα λόγο γραφής… άρα πρέπει να αποδείξω πάση θυσία ότι σχέσις υπάρχει και μάλιστα σχέσις που προσφάτως συνήφθη.

Ε λοιπόν τόχω!!

Προσπαθώντας να ενημερωθώ σφαιρικά και ολοκληρωμένα για το θέμα της” κατάληψης” της Νομικής Σχολής Αθηνών από (συμπατριώτες μας ) μετανάστες και με την ευγενική χορηγία και συνοδεία μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, άκουσα στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα Μέγα» της 27 Ιανουαρίου, το χρονικό της σχέσης AGB- Ασύλου.

Σας το μεταφέρω όπως το άκουσα από τον κ. Πρόεδρο των Μεταναστών και από ένα νεολαίο του κόμματος του κ. Τσίπρα ( μη με ρωτήσετε ποιάς πτέρυγας ή ποιού ρεύματος, γιατί δεν τόχω…)

Με απόλυτη σαφήνεια και χωρίς κανένα ενδοιασμό, ανακοίνωσαν ότι επελέγη ο χώρος του ΑΣΥΛΟΥ δηλαδή ο χώρος της Νομικής Σχολής Αθηνών, διότι έτσι θα συγκέντρωναν όλα τα φώτα, προβολείς, μικρόφωνα, κασετόφωνα ,κάμερες ,ρεπόρτερς και φυσικά άπειρα τηλεοπτικά παράθυρα πάνω τους.

Θα γίνονταν πρώτο θέμα και όχι μόνο για μια μέρα αλλά για πολλές μέρες, και το αίτημά τους θα γινόταν επίσης ευρέως γνωστό. Πέραν όμως των ντόπιων ΜΜΕ η είδηση έκανε το γύρο του πλανήτη και όπως φαίνεται θα μας απασχολεί το θέμα αρκετά ακόμα. Δεν θα μπω στην κουβέντα αν είναι ανομία , ή μπάχαλο κλπ. Αυτό ας το κρίνουν αρμοδιότεροι εμού.

Εμένα με εντυπωσίασε πόσο το marketing έχει μπει στη ζωή μας , πόσο « η αμερικανιά» έχει αλώσει οριστικά τα ήθη και τα έθιμά μας και κυρίως τις μεθόδους των κοινωνικών αγώνων…

Έτσι λοιπόν ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, επετεύχθη πλήρως και άρα η σχέσις τηλεθέασης ( AGB) και Ασύλου , είναι πλέον φαεινότερη του ηλίου και το παρόν άρθρο απλώς την διεπίστωσε.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook