Η Φήμη Ζηδιανάκης Α.Ε. απέσπασε ένα από τα πιό σημαντικά Ευρωπαϊκά αλλά Διεθνή βραβεία για τη ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων της.

Πρόκειται για τη διάκριση “Διεθνούς Ανώτερης Γεύσης iTQi” που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελών,τον πρωτοπόρο οργανισμό δοκιμής και αξιολόγησης καταναλωτικών προϊόντων,τροφίμων και ποτών.

Κάθε χρόνο,προϊόντα από περισσότερες από 130 χώρες παγκοσμίως όλων των κατηγοριών διατροφής συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό στον όποίο δοκιμάζονται με “τυφλές δοκιμές”από 120 φημισμένους σέφ και γευσιγνώστες όλοι τους με εξειδικευμένη εμπειρία στη γεύση.

Η Φήμη Ζηδιανάκης Α.Ε. συμμετείχε στο φετινό διαγωνισμό με τα πιό δημοφιλή προϊόντα της τα παραδοσιακά αναψυκτικά Πορτοκάλι και Λεμόνι.Για τα οποία αξιολογήθηκε από μιά ομάδα 24 ατόμων αποσπώντας συνολικά 3 αστέρια για τη πορτοκαλάδα και τη λεμονάδα.

Η διάκριση αυτή έρχεται να προσθέσει περισσότερο κύρος στα Κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ που έχουν αγαπηθεί τόσο στο νησί μας όσο και ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Φήμη Ζηδιανάκης Α.Ε.όμως δεν σταματά εδώ.Προσπαθώντας για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της κατάφερε να τα απαλλάξει από τις περιττές θερμίδες,απαλλάσοντάς τα από το 60% απ’αυτές χωρίς καμιά αλλαγή στη γνωστή υπέροχη γεύση τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook